П`ятниця, 03.05.2024, 21:13
Вітаю Вас Гість | RSS

Ганнівська ЗОШ І-ІІІ ступенів Добропільського району Донецької області


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Січень » 20 » Дистанційна освіта
13:04
Дистанційна освіта

Дистанційна освіта – це нова форма освіти для учнів і викладачів України, головним завданням якої є розвиток творчих та інтелектуальних здібностей людини за допомогою відкритого і вільного використання всіх освітніх ресурсів і програм, у тому числі, доступних в Інтернеті. Інтернет як світова інформаційна мережа є одним із засобів ДН, тому що її дані допоможуть учням і викладачам створити повну інформаційну картину з питань, що їх цікавлять.

Головною перевагою дистанційної освіти є її екстериторіальність (тобто немає прив’язки до певної території). Крім того, дистанційне навчання (ДН) пропонує оновлені знання, останні теорії, що забезпечують світові інформаційні ресурси.

Інтернет ресурси дистанційного навчання

Система дистанційного навчання "Доступна освіта"

Сайт дистанційного навчання ХНЕУ для школярів

Український інститут інформаційних технологій в освіті Національний Технічний Університет "КПІ"

 
                                                                         НАВЧАЛЬНІ КУРСИ

 

Бібліотека навчальних курсів Microsoft Навчальні курси, розроблені в університетах і навчальних центрах, дек використовують технології Microsoft в своєму навчальному процесі.

 

Безпека дітей в Інтернеті Нотатки і поради від Microsoft, що допоможуть забезпечити безпеку дітей незалежно від того, з якою метою вони використовують інтернет: для пошуку інформації, розробки школьних проектів, ігор чи спілкування з друзями, а також інтерактивний курс для дітей.

Інтерактивний курс для дітей, а також їх батьків і вчителів по безпеці в Інтернеті

 

Безпека дітей в Інтернеті On-ляндія — це інтерактивний курс з інтернет-безпеки — спільна ініціатива програми Microsoft «Партнерство в навчанні», соціально відповідальних комерційних структур, неурядових організацій, за підтримкою громадського-соціальних діячів.www.onlandia.org.ua Цей сайт містить матеріали для дітей, батьків і вчителів (інтерактивні сценарії, короткі тести, готові плани уроків), завдяки яким діти зможуть освоїти основи безпечної роботи в Інтернеті. На сайті подано доступну, практичну інформацію з Інтернет-безпеки, ознайомившись з якою навіть починаючі користувачі зможуть ефективно використовувати ресурси мережі й захистити себе від небажаного контенту.

 

Технології спеціальних можливостей: посібник для викладачів Посібник містить дані про спеціальні можливості та їх технолгії, що допомагають викладачам надавати однакові можливості при навчанні з використанням сучасних технологій. Надаються поради з використання спеціальних можливостей і продуктів за типами порушення (слуху, зору, мовдення, моторики). Про безкоштовні інтсрументи і сервіси Microsoft можна дізнатись тут.

Курс Цифрових технологiй Мета курсу цифрових технологій – викласти основні комп'ютерні поняття та навички й оцінити їх засвоєння таким чином, щоб студенти могли використовувати комп'ютерні технології в повсякденному житті для розвитку соціальних і економічних можливостей для себе, своєї сім'ї та спільнот.

 

 

Переглядів: 470 | Додав: murovanna | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Музика
Календар
«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031